UŞAK / SİVASLI - Samatlar İlkokulu

Samatlar İlkokulu

SAMATLAR KÖYÜ NO: 25 SİVASLI / UŞAK
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Sobalı
Köy servisleriyle ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz Uşak İli, Sivaslı İlçesine bağlı Samatlar Köyünde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Uşak il merkezine 24 kilometre, Sivaslı ilçe merkezine 16 kilometre uzaklıktadır.