UŞAK / SİVASLI - Samatlar İlkokulu

Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi için öğrencilerimizle bilen oturur etkinliğini yaptık.

Ara

Okul öncesi öğretmenimiz Kazım YILMAZ,Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında velileri bilgilendirme toplantısı yaptı.Süreçle ilgili velilerini de bilgilendirerek projeye ailelerin de dahil olmasını sağladı.

Kas

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizle beraber eş anlamlı kelimeleri kullanarak bilen oturur oyununu oynayadık, hem öğrendik hem eğlendik.

Kas

Samatlar İlkokulu öğrencilerimizle birlikte Dilimizin Zenginlikleri Projesi panosunu hazırladık.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri" isimli projenin okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlandığı bildirilmiştir.